Produse Meniu
0
Boxa portabila cu Bluetooth LED radio rosu RollerFlash NGS Click pentru mărire

Boxa portabila cu Bluetooth LED radio rosu RollerFlash NGS

Preţ:
95,00 Lei (79,83 Lei + TVA)
Cod articol producător: SPKR-BT-ROLLERFLASHRD-NGS
Model: 98670
Preţ: 95,00 Lei/
Stoc: Nu este pe stoc
Producător: NGS
Rating mediu: Fără rating

Descriere

NGS Roller Flash este un difuzor Bluetooth fara fir portabil, reincarcabil pentru smartphone-uri si tablete. Acest difuzor se remarca pentru o putere mare si un sunet de calitate (3W) precum si un set original de lumini LED, de diferite culori. Datorita rezistentei bateriei de 1200 mAh puteti asculta muzica fara alimentare externa timp de 4 ore. Conectati telefonul sau computerul prin Bluetooth si redati muzica de cea mai buna calitate a sunetului.
Difuzor extern: Conectati NGS Roller Flash la o sursa audio externa cu ajutorul cablului inclus de tip jack de 3,5 mm si porniti sunetul din dispozitivele dumneavoastra.
Bluetooth Handsfree: Datorita microfonul incorporat puteti utiliza NGS Roller Flash ca handsfree pentru a vorbi confortabil la telefon/smartphone.
NGS Roller Flash functioneaza cu profilele A2DP & AVRCP care permit controlul vorbitorul de la telefonul mobil Bluetooth. Puteti activa volumul jos / sus, sariti peste melodii si intrerupeti muzica. Veti fi capabil de a primi apeluri in timp ce utilizati telefonul smartphone de conectare Bluetooth, datorita microfonului incorporat.
Include, de asemenea USB, radio FM si intrare Micro SD card.

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.

Scrieţi o recenzieNotă: HTML nu este evaluat!
Rating: Defavorabil Favorabil