Produse Meniu
0
MP3 player, 8GB, cu display si functie bluetooth, verde, Trekstor Click pentru mărire

MP3 player, 8GB, cu display si functie bluetooth, verde, Trekstor

Preţ:
155,00 Lei (130,25 Lei + TVA)
Cod articol producător: MP3-PLAYMOVEBTGN/8GB-TKS
Model: 87159
Preţ: 155,00 Lei/
Stoc: Nu este pe stoc
Producător: TREKSTOR
Rating mediu: Fără rating

Descriere

Cea mai recenta editie TrekStor i.Beat BT este o incantare pentru auz. Produsul vine in culori uimitoare, moderne afirmandu-se prin prisma noii sale functii Bluetooth, care va permite sa pastrati mainile libere.

I.Beat move BT va permite sa va bucurati de muzica. Straluceste prin sunet si va ofera multe functii interesante, care va permit sa experimentati adevarata muzica. Puteti adapta sunetul la obiceiurile individuale de ascultare, utilizand cele 7 functii de egalizator. Afisarea ID3 Tag va ajuta sa gasiti din cateva clicuri muzica preferata.
Utilizatorii sunt impresionati de usurinta cu care cu care poate fi operat acest MP3 player, datorita meniului intuitiv.

Bucurati-va de functia Bluetooth integrata i.Beat move BT, deoarece va permite sa folositi MP3-Player-ul atunci cand sunteti in miscare fara grija cablurilor enervante. Wireless i.Beat.move BT este la fel de usor ca o pana, greutate lui fiind de 23.5 gr., ceea ce inseamna ca poate aluneca discret in orice buzunar.

Duarata de viata a bateriei este extrem de lunga, incarcata compleat va puteti bucura de muzica 24 ore.

I.Beat Move BT ofera posibilitatea de a inregistra note vocale. Atunci cand auzi un citat, o idee uimitoare sau daca doriti doar sa va amintiti un ingredient pentru o reteta, puteti "nota" repede pe i.Beat move BT. Documentare

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.

Scrieţi o recenzieNotă: HTML nu este evaluat!
Rating: Defavorabil Favorabil